Herkimer Diamond

Ny energi med Herkimer & Kvarts Herkimer Diamond

Herkimer Diamond

Ny energi med Herkimer

Jeg har en hel ny måde at justere din energi med.

Jeg har i en menneskealder arbejdet med jordstråler.

Gennem mere end 50 år har jeg arbejdet med jordstråling, hvor jeg har fået en indsigt i, hvordan disse stråler påvirker mennesket.

Jeg har ligeledes oplevet hvordan Herkimer Diamond har haft en meget positiv påvirkning på mennesket og alle levende væsener.

Jeg har gennem mere end 50 år gået med en sådan krystal på mig. Min krystal har jeg ligeledes til at ligge under min hovedpude, så mine energier altid er intakte.

Når jeg deltager på messer, har jeg altid min diamant på mig.

Jeg kan gennemføre en sådan messe uden at blive træt. Ofte varer en messe 3 dage.

Herkimer Diamond sørger for at du altid har rene energier igen.

Kvarts Herkimer Diamond

Herkimer Diamond er en kvarts, der minder meget om diamantens glitrende klare indre og hårdhed. Den findes bl.a. i området omkring og under New York, hvilket måske forklarer den energi der forbindes med byen. Krystallen kan programmeres til at hjælpe med at tilpasse omgivelser, en situation eller næsten alt. Den afbalancerer det mentale, følelsesmæssige og fysiske plan. Den kan bruges til at åbne alle chakra, hjælper med at slippe spændinger og giver derved ro.
Krystallen kan forstærke gode sider hos brugeren, men også dårlige, som bliver synlige og dermed kan arbejdes med og slippes. Kan booste en mindre sten man ønsker at arbejde med Bruges til at rense auraen og huskedrømme. Healeren bruger den også til at heale afhængighed og udrense giftstoffer.

Husk at aktiverer stenen jævnligt.

Herkimer Diamond kan programmeres til at genoprette forskellige energier.

Bestilling af jordstråleafviser

Her kan du bestille, en jordstråleafviser.
Efter bestilling bliver du ringet op, for nærmere aftale.

(+45) 64 40 17 42
kurt.bertelsen@jordstraaling.dk