Pyramideafviser

Pyramide afviseren er en jordstråleafviser, der bliver placeres i din ejendom efter min anvisning. En opmåling viser, hvor pydermiden skal placeres. Pyramiden virker som en jordstråleafviser, der neutraliserer jordstrålerne i din ejendom. Efter 3 uger er du jordstrålefri. Dit immunforsvar vil være genoprettet indenfor 6 måneder

Hvad er dit helbred værd?

Pyramideafviser

Sådan fungere den

Udfra erfaringer og iagttagelser, har jeg udviklet en metode, som har vist sig meget effektiv. Set i lyset af positive resultater fra såvel Australien, Spanien , Norge samt hos flere klienter i Danmark, er det muligt udfra en tilsendt tegning at skræddersy en jordstråleafviser til den aktuelle bolig, denne er så effektiv, at man er strålefri efter ca. 3 uger.
Den er beregnet for mennesker, der ønsker at spare mit besøg, men som alligevel gerne ønsker at få neutraliseret sin ejendom mod jordstrålernes skadelige påvirkninger.Stråleafviseren har dog den begrænsning, at virkningen holder sig i ca. 6 år, og den bliver skræddersyet til at dække den enkelte familie og deres bolig, Stråleafviseren kan ikke umiddelbart flyttes til en anden bolig eller overdrages til andre.
Som den eneste jordstrålefinder her i Danmark, arbejder jeg på denne måde.. Stråleafviseren udlægger et energifelt, der afbøder jordstrålernes skadelige påvirkninger på det levende menneske.
Virkningen begynder fra det øjeblik afviseren er opstillet. Personerne bliver “populært ” sagt strålefriUdfra den tilsendte tegning kan jeg anvise forskellige steder, hvor afviseren bør placeres, for at virkningen er optimal.
Et af argumenterne for at bruge afviseren er, at den er miljøvenlig, den bruger ingen strøm. og er helt uafhængig af andre energikilder. Dette bevirker også, at udefra kommende påvirkninger ingen betydning får på effektiviteten.
Symptomer der opstår når man har fået dette lille vidunder ind i huset er, at de første 5-10 dage vil man måske føle en vis uro, og man bliver meget tørstig, men dette er gode tegn, for så er man klar over at afviseren “arbejder ” efter hensigten. Drik da rigeligt med vand, gerne 1 – 2 l om dagen.
En foranstaltning på 2200, 00 kr. er alt hvad du skal betale for dette lille vidunder. Hvad er dit helbred værd, såfremt man får et bedre velvære og mindsker risikoen for at pådrage sig en alvorlig sygdom på grund af jordstråler?

Bestilling af jordstråleafviser

Her kan du bestille, en jordstråleafviser. 
Efter bestilling bliver du ringet op, for nærmere aftale.