Anbefalinger

Til Jordstrålecentret arbejder for din sundhed.
 
Vi har før 2018 i mange år været påvirket af en for høj jordstråling,
som belastede vores helbred med stress og dårlig søvn.
Ved opmåling af jordstråler og modtagelse af Herkimer Diamond
strålerafviser, er vi begge positivt overrasket over, hvad det gør både
fysisk og psykisk med mere energi, ingen stress og rigtig god nattesøvn.

Else og Henning Støchkel

Vi blev rigtig god hjulpet af Kurt med jordstrålerne i vores hus. Det var ret belastet, så vi fik gravet jernstænger ned efter hans anvisninger.

Herefter var der meget mere ro over huset. Vores søvn er væsentlig forbedret, hvilket har bevirket at vi har meget mere energi i hverdagene.

Kurts tilgang til vores problemer var meget professionelt og vi følte os i trygge hænder under hele processen.

John og Heleen

Jeg har en Herkimer diamant stående på dragkisten i min stue.

Den står under et lille pyramideformet glasstag som Kurt Bertelsen har designet og fremstillet til formålet. Det er også ham der har stillet ‘Herkimeren’ der. Lige dér! Han stillede den lige netop dér og gjorde det klart, at der skulle den blive ved med at stå de næste 6 år – for at holde jordstrålerne på afstand.

Kurt kom på besøg hos mig i foråret 2018 for at teste mit hjem for jordstråler. Og dem fandt han mange af! Derfor syntes han heller ikke det var mærkeligt, at jeg havde følt mig træt og energiforladt, når jeg var hjemme.

‘katte elsker at ligge der hvor der er mange jordstråler, hvorimod hunde altid lægger sig der hvor der ingen er’ belærte Kurt mig.

 Og da han havde været igennem huset og renset det for jordstråling flyttede katten sig fra sit sædvanlige, foretrukne sted. Nu ligger katten ikke længere det samme sted hele tiden og jeg er ikke længere energiforladt, når jeg er hjemme.

Sanne Graabech

1.aug. 2018 flyttede vi i en anden bolig og hvad skete der. Min nattesøvn blev forstyrret af uro, vågnede 4-5 gange i løbet af natten, uro i benene, blev irriterende over småting (det ligger normalt ikke til mig.)

Min hustru sagde, hvorfor kontakter du ikke Kurt, han hjalp dig den gang i 1986, tror du ikke han kan hjælpe dig igen. Så sagt som gjort. Kurt kom og udmålte vores nye bolig og det viste sig, at der hvor jeg lå i sengen, hvor min kontorstol og min foretrukne lænestol stod, var der en jordstrålekon- centratin som var langt over neutraliseringen, som max måtte måle 50-55 %. Styrken på målingen var over 80%  hvilket indikere at der skulle foretages noget for at rette op på min ubalance.

Der blev opsat en Herkimer diamant, på størrelsen med 1 krone på et neutralt sted i huset, og efter knap et døgn kunne jeg sove næsten igennem. Efter ca. 8-14 dage fik jeg en normal søvn, min irritation over småting var der ingen af, uro i benene var til dels også væk, så min opringning til Kurt var heller ikke denne gang for gæves.

Hans M. Hansen